Actuele Spelinformatie 

Openingstijden

Bij de CityCode spellen dien je in een aantal gevallen een locatie te bezoeken. Niet alle locaties zijn 24/7 open. Kijk hieronder voor de openingstijden. Let op: mocht een locatie gesloten zijn op het moment dat je het spel wilt spelen, kijk dan op de hints pagina voor meer informatie.

Amsterdam

Bij ‘Het geheim van de VOC’ moet je bij verschillende locaties naar binnen.

Kijk voor de meest actuele informatie op de website van:

Begijnhofkapel

Oude Kerk

Westerkerk

Museum ‘Ons’ Lieve Heer op Solder’

He Hua Tempel

 

Den Bosch

Bij ‘De zaak van de Bossche Bollen Bakker’ moet je bij Silva Ducis naar binnen. Klik hier  voor de meest actuele informatie.

 

Den Haag

Bij ‘Het geheim van Willem III’ moet je bij de St. Jacobusparochie naar binnen. Klik hier  voor de meest actuele informatie.

Bij ‘De zaak van de flitsende moord’ moet je bij Dudok naar binnen. Klik hier  voor de meest actuele informatie

Maastricht

Bij ‘Het geheim van Julius Caesar’ moet je bij de St. Jan naar binnen. Let op; deze is gesloten in de periode tussen de herfstvakantie en de paasvakantie. Klik hier  voor de meest actuele informatie.

Nijmegen

Bij ‘Het geheim van Karel de Grote’ moet je bij de Stevenskerk naar binnen. Deze is tot 10 maart 2017 helaas gesloten! Je moet dan bij de hints kijken om de oplossing te vinden.  Klik hier voor de meest actuele informatie.

Wegens markt op maandag en zaterdag is de puzzel van de godenpilaar moeilijk uit te voeren op die dagen.

 

Utrecht

Voor 'De zaak van de koffiebrander' zijn geen openingstijden van toepassing!

 

Valkenburg

Bij 'De Amstel Cold Case' haal je belangrijke informatie op. Kijk op de websites voor de openingstijden:  Cup en Vino en Amstel Gold Race Xperience.   

 

 

 

Under Construction

Net als CityGoose zijn de steden ook altijd in ontwikkeling. We proberen onze spellen zo actueel mogelijk te houden, maar het kan toch voorkomen dat bepaalde zaken veranderd zijn of niet meer toegankelijk. We houden jullie hier op de hoogte over belangrijke wijzigingen.

Amsterdam

Museum ‘Ons’ Lieve Heer op Solder’ heeft een verbouwing ondergaan.
Het laatste deel van de puzzel over de organist is daardoor niet te maken.
Het bezoek aan het museum is nog steeds de moeite waard.
 
 

Den Bosch

Het alibi van JG2 is helaas niet meer te controleren, omdat de horlogemaker verhuisd is. Je mag er van uitgaan dat Jacco niet gelogen heeft!

 

Den Haag

Bij ‘Het geheim van Willem III’ moet je bij het vredespaleis naar het monument voor de vrede: hier liggen stenen uit diverse landen. Sommige stenen die je voor de puzzel nodig hebt zijn niet meer aanwezig, maar met behulp van de aanwezige plattegrond is de puzzel toch op te lossen.

Bij ‘Het geheim van Willem III’ moet je bij de Hoge Raad een puzzel oplossen door goed te kijken naar de standbeelden van 6 rechtsgeleerden die voor de Hoge Raad op een pleintje staan. De Hoge Raad is aan het verhuizen (per 1 maart 2016) naar Korte Voorhout nr. 8. De beelden zijn nu daar te bezichtigen. 

Maastricht

Er zijn ons geen opvallende belemmeringen bekend.

 

Nijmegen

Er zijn ons geen opvallende belemmeringen bekend.

 

Utrecht

Er zijn ons geen opvallende belemmeringen bekend.

 

Valkenburg

Er zijn ons geen opvallende belemmeringen bekend.


Overige informatie

Amsterdam

Er is ons geen relevante informatie bekend die het noemen waard is! 

 

Den Bosch

De beroemde Bossche muurdichten zijn met uitverven bedreigd. Bij 'De zaak van de Bossche Bollen Bakker' spelen deze gedichten echter een belangrijke rol. Kijk goed in het spelmateriaal voor de aanvullende informatie!
CityGoose is druk bezig voor een permanente oplossing. Klik hier voor een overzicht van alle  Bossche muurdichten. 

Bij 'De zaak van de Bossche Bollen Bakker' moet je bij TL2 een alibi checken. De logopedist heeft er ten tijde van de moord wel gezeten, maar het pand staat nu leeg.

 

Den Haag

Let op; de Hoge Raad is verhuisd en daarmee ook de beelden. De Hoge Raad zit nu op Korte Voorhout. Dit is van toepassing op zowel Flikken Den Haag als op City Code Den Haag. 

Maastricht

Bij  "Het geheim van Julius Caesar" heb je de poppen op het grote plein nodig om de de puzzel "Lange muur, grote plein" op te lossen.  Deze zijn alleen niet  zichtbaar tijdens de concerten van André Rieu. Kijk hier voor een foto van deze poppen.

Bij 'Het geheim van Julius Caesar' heb je een maquette van een Romeinse kamp nodig om de puzzel 'Een Romeins verslag' op te kunnen lossen. Deze is echter verplaatst! De maquette staat nu in een gemeenteloots.
In het natuurhistorisch museum is nog wel een foto te vinden waarmee je de puzzel op kunt lossen. 

Nijmegen

Er is ons geen relevante informatie bekend die het noemen waard is! 

 

Utrecht

Er is ons geen relevante informatie bekend die het noemen waard is!