CITY CODE
Den Haag

HET GEHEIM VAN KONING WILLEM III VAN ORANJE

Op voorraad

Ook te koop bij VVV Den Haag. Let op; dit is geen digitaal spel! Je ontvangt een geheim dagboek met uitdagende opdrachten.

City Code Den Haag stuurt je met behulp van cryptische aanwijzingen van een anonieme figuur uit 1889, door de stad op zoek naar de ware aard van koning Willem III van Oranje. Kijk goed om je heen en ontdek een geheim dat al jarenlang in de doofpot zit.

Trek voldoende tijd uit om de code te kraken. Gemiddeld heb je zo'n 5 uur puzzeltijd wel nodig.

€ 29,50

Onlangs werd er een verontrustende brief gevonden uit 1889, geschreven door een onbekende nazaat van Koning Willem III. In de privéarchieven van de Oranjes ontdekte hij een vreselijk geheim dat onze hele vaderlandse geschiedenis in een ander daglicht zal zetten… City Code Den Haag geeft aanwijzingen hoe dit geheim te onthullen, maar het grootste puzzelwerk is aan jou!

Ontdek verborgen boodschappen in het Binnenhof en zelfs in Artikel 1 van de Grondwet om dit Koninklijke mysterie op te lossen. Verdwaal in een doolhof in de St. Jacobuskerk, volg de Strijdlustige Maagd op Plein 1813 en maak een wereldreis bij het Vredespaleis. Alleen zo ontdek je de ware aard van koning Willem III van Oranje.

Let op; dit is geen digitaal spel! Je ontvangt een geheim dagboek met uitdagende opdrachten.

"Een leuke ontdekking door de stad! Leuk opgezet, leuke wetenswaardigheden en ontdekkingen gedaan"

CityGoose Stadsspellen

Met de stadsspellen van CityGoose ontdek je samen de geheimen van
een stad terwijl je mysteries ontrafelt en moordzaken oplost. Ga op pad
wanneer jij wilt en verras jezelf en anderen tijdens een meeslepende en
uitdagende zoektocht door de stad.