Spellen, spellen en nog meer spellen!

CityGoose stadsspellen ging er afgelopen weken zelf op uit. Wij hadden een stand op Spellenspektakel in Utrecht en afgelopen week op Spelplezier in Antwerpen.

CityGoose banner

 

Duizenden mensen waren aanwezig om te ontdekken, leren en vooral te spelen. Wat een fantastische sfeer was het!

Gezinnen die een halve dag aan een tafel een spel spelen dat ze thuis in de kast hebben, maar de regels niet kennen. Een stel dat op zoek is naar die ene uitbreiding van hun favoriete spel. Spellenclubs die hun voorraad aanvullen. Moeders die Sinterklaas inkopen doen, kleuters die met een koptelefoon liggend op zitkussens uren een boek zitten te lezen, toernooien, Nederlandse kampioenschappen en ga zo maar door. Heel Holland speelt ;-).

Spellen zijn fun, maar ook educatief. Spelen is een fantastische manier om te leren, te ontdekken, maar ook je in een andere wereld begeven. De wereld van tovenaars, vogels, Italiaanse bergen, Tikal tempel of de onderwaterwereld. Wat opviel is dat je steeds meer coöperatieve spellen hebt. 

En daar stonden wij, CityGoose stadsspellen als vreemde eend in de bijt..

Onze spellen speel je niet thuis, maar in de stad.

Hoe leuk was het om mensen bij onze stand te ontmoeten die al 6 van onze spellen gespeeld hadden of juist mensen die nog nooit van CityGoose stadsspellen gehoord hadden.

Een stel dat een spel kocht om direct diezelfde dag in Utrecht te spelen, een jongen die een spel voor zijn zus koopt die van citytrips én van spelletjes houdt. Een vriendengroepje die maar niet kon kiezen welke stad hun eerstvolgende weekendje weg zou worden.

Wat een heerlijke enthousiaste reacties. Dat stimuleert om nog meer mooie spellen te maken.

Wij hebben genoten en zijn zelf met een stapel  nieuwe spellen naar huis gegaan. Volgend jaar zijn we er weer bij!

   24/11/2021 11:49

Deel deze post


CityGoose Stadsspellen

Met de stadsspellen van CityGoose ontdek je samen de geheimen van
een stad terwijl je mysteries ontrafelt en moordzaken oplost. Ga op pad
wanneer jij wilt en verras jezelf en anderen tijdens een meeslepende en
uitdagende zoektocht door de stad.

Instagram