De voordelen van CityGoose

  • Je speelt de verslavend spannende stadsspellen wanneer je wilt, met wie je wilt
  • Met de gedrukte stadsspellen van CityGoose heb je écht wat in handen
  • De stadsspellen speel je al vanaf (vanaf 3,50 p.p.)
  • Leer je eigen of een nieuwe stad op een unieke en speelse manier kennen

Kies

Kies je spelthema: City Code of Dossier Flikken en kies je favoriete stad. Twijfel je nog? Lees de FAQ.

Bestel

In onze supersnelle webshop ben je zo klaar! Vul je gegevens in, reken af en binnen enkele werkdagen wordt je stadsspel bij je thuisbezorgd. Lekker analoog dus.

Ontvang

Direct na je bestelling krijg je een bevestiging - check de spambox!- en gaan wij voor je aan de slag. Ook krijg je mailtje met je game-id! Laat de voorpret beginnen, tot die onmiskenbare plof op je deurmat…

Speel

Verzamel tot maximaal 6 teamleden per spel en kies zelf wanneer je gaat spelen. Los het mysterie of de moordzaak samen op en controleer je antwoord aan het einde via de CityGoose app met je unieke game-id. Hiermee kun je ondertussen ook hints scoren, mocht je even vastlopen.

Dossier Flikken

Dossier Flikken is een stadsspel voor speurneuzen, complotdenkers en sensatiezoekers. Er is een moord gepleegd, maar de recherche tast in het duister. Gewapend met het dossier en een neus voor kwade zaken ga je samen op zoek naar de dader. Trek alibi’s na, controleer getuigenverklaringen en trek je conclusies… Dit stadsspel is ideaal als familie-uitje, vrijgezellenfeestje of groepsuitje. Moeilijkheidsgraad is 2 op een schaal van 4. Het spel duurt ongeveer 3,5 uur maar je kunt het zo lang maken als je zelf wilt.

City Code

City Code is een stadsspel voor avonturiers, meesterpuzzelaars en doorzetters. De diepste geheimen van een stad liggen niet zomaar voor iedereen op straat… Verlies je je eenmaal in de zoektocht naar de waarheid, dan is er geen weg meer terug. City Code is uitdagend, verrassend en verbindend. Dit stadsspel is ideaal als groepsuitje, teambuilding en bedrijfsuitje!

Moeilijkheidsgraad is 4 op een schaal van 4. De gemiddelde speler is zo'n 5 uur aan het puzzelen.

 

City Escape

City Escape is een stadsspel voor knappe koppen en koele kikkers. Als de tijd eenmaal begint te lopen, kun je alleen nog op elkaar vertrouwen om samen op tijd te ontsnappen. Super om samen met je vrienden of the team te spelen!

Moeilijkheidsgraad is 3 op een schaal van 4. Er staat 120 minuten voor het spel, maar als jij er langer over wilt doen kan dat gerust!

Bij welke gelegenheid speel je CityGoose?

  • Een CityGoose stadsspel is ideaal voor een familie-uitje, vriendendag, weekend weg met de voetbalclub of een vrijgezellenuitje.
  • Ook voor grotere groepen is het geschikt. Speel het met je bedrijf, school of hele vereniging. Bestel dan voldoende spellen en geef in de opmerkingen aan als je extra routes wilt.
  • CityGoose is geschikt voor alle leeftijden! Kinderen vanaf 12 jaar kunnen prima meedoen!
  • Bestel nu!

 

Toch nog vragen. Kijk hier!

CityGoose Stadsspellen

Met de stadsspellen van CityGoose ontdek je samen de geheimen van
een stad terwijl je mysteries ontrafelt en moordzaken oplost. Ga op pad
wanneer jij wilt en verras jezelf en anderen tijdens een meeslepende en
uitdagende zoektocht door de stad.

Instagram