CITY CODE
Amsterdam

HET GEHEIM VAN DE VOC

Op voorraad

Zorg voor eens en altijd voor opheldering over de vaderlandse geschiedenis en ontrafel het geheim van Michiel de Ruyter en de VOC.

City Code is voor stadsavonturiers die opgeven niet kennen. Neem voldoende tijd om de City Code te kraken.

 LET OP: dit spel is NIET te koop bij de VVV in Amsterdam! Wel bij Schaak en Go winkel Het Paard in Amsterdam. Haarlemmerdijk 173. Het is geen digitaal spel! Je ontvangt een geheim dagboek met uitdagende opdrachten.

"We hebben ons erin vastgebeten! Super gaaf spel!"

€ 32,50

Let op; op dit moment is 1 puzzel niet te spelen. De oplossing van die puzzel is wel via de app te verkrijgen. Let op; dit is geen digitaal spel! Je ontvangt een geheim dagboek met uitdagende opdrachten.

Al eeuwenlang herbergt Amsterdam een groot geheim over de VOC. De sporen van deze eeuwenoude wereldmacht sieren de historische binnenstad nog steeds. Met City Code Amsterdam ga je op jacht naar een schokkende onthulling over de ware identiteit van de beroemde zeeheld Michiel de Ruyter. Deze informatie is zo gevoelig dat ze een actuele bedreiging vormt voor de internationale betrekkingen en wellicht het einde van de Europese Unie kan betekenen!

Volg jij de cryptische aanwijzingen uit City Code Amsterdam op en ontdek jij het geheime complot? Dan schrikken gecodeerde boodschappen in Chinese tekens, oude gevelstenen, muziekstukken en verborgen graven je hopelijk niet af! Leer Amsterdam kennen zoals je haar nooit eerder zag…

"Wat een leuk spel!"

"Gegarandeerd een leuke dag"

CityGoose Stadsspellen

Met de stadsspellen van CityGoose ontdek je samen de geheimen van
een stad terwijl je mysteries ontrafelt en moordzaken oplost. Ga op pad
wanneer jij wilt en verras jezelf en anderen tijdens een meeslepende en
uitdagende zoektocht door de stad.

Instagram