CITY CODE
Nijmegen

HET GEHEIM VAN KAREL DE GROTE

Op voorraad

Ook te koop bij VVV Nijmegen. Let op; dit is geen digitaal spel! Je ontvangt een geheim dagboek met uitdagende opdrachten.

Nijmegen zal nooit meer hetzelfde zijn, als je het geheim van Karel de Grote hebt kunnen ontdekken. City Code Nijmegen is pittig en geschikt voor de stadsavonturier die niet van opgeven houdt. Trek er voldoende tijd voor uit! 

Gemiddeld heb je zo'n 5 uur puzzeltijd wel nodig.

€ 32,50

De meest toonaangevende kunsthistoricus van de Radboud Universiteit in Nijmegen blijkt plotseling van de aardbodem te zijn verdwenen. Vlak voor zijn verdwijning was hij bezig met een mysterieus onderzoek naar de stad en Karel de Grote. Zijn aantekeningen zijn exclusief gepubliceerd in City Code Nijmegen. Hetgeen dat hij probeerde te achterhalen blijkt groter te zijn dan alleen de Nijmeegse geschiedenis…

Ben jij klaar voor een ontdekkingstocht door Nijmegen waarin je de diepst verborgen geheimen van de stad onthult? Geheime codes door de eeuwen heen verstopt in de Barbarossaburcht, het graf van Catharina van Bourbon en oude geschriften, laten de stad van een compleet andere kant zien. Ontrafel eigenhandig het geheim van Karel de Grote.

Let op; dit is geen digitaal spel! Je ontvangt een geheim dagboek met uitdagende opdrachten.

Het CityCode spel was zeer geslaagd, we hebben een top dag gehad

"Ik kijk nooit meer op dezelfde manier naar Nijmegen!"

CityGoose Stadsspellen

Met de stadsspellen van CityGoose ontdek je samen de geheimen van
een stad terwijl je mysteries ontrafelt en moordzaken oplost. Ga op pad
wanneer jij wilt en verras jezelf en anderen tijdens een meeslepende en
uitdagende zoektocht door de stad.

Instagram