CITY CODE
Maastricht

HET GEHEIM VAN JULIUS CAESAR

Op voorraad

Ook te koop bij VVV Maastricht en bij Townhouse hotel. Let op; dit is geen digitaal spel! Je ontvangt een prachtig geheim dagboek met uitdagende opdrachten.

Maastricht zal nooit meer hetzelfde zijn, als je het geheim van Julius Caesar hebt kunnen ontdekken. City Code Maastricht is pittig en geschikt voor de stadsavonturier die niet van opgeven houdt. Neem de tijd voor deze zoektocht! Gemiddeld heb je zo'n 5 uur puzzeltijd wel nodig.

De prijs is per spel en 1 spel is geschikt voor max. 6 personen.

€ 32,50

Al bijna tweeduizend jaar lang bewaart Maastricht een schokkend geheim van de grootste keizer uit de geschiedenis: Julius Caesar. Historische gebouwen, kunstwerken en symbolen in de stad verbergen het, zichtbaar voor iedereen. Archeoloog en geschiedkundige Dr. Livingstone had het mysterie bijna ontrafeld, maar verdween plotseling. Met zijn aantekeningen zou je zijn werk af kunnen maken, als je tenminste een geboren codekraker bent!

Ontdek de geheimen van Maastricht op een uitdagende en verrassende manier. Treed in de voetsporen van een pelgrim in de Sint-Servaasbasiliek, zoek naar de verborgen boodschap in het glas-in-loodraam van het station en ontdek hoe ook Napoleon het geheim heeft doorgegeven. Het is het allemaal waard, om uiteindelijk de code te kraken…

Let op; dit is geen digitaal spel! Je ontvangt een prachtig geheim dagboek met uitdagende opdrachten.

"Fantastische spelervaring! Jammer dat ik alle City Codes al gespeeld heb."

"Deze puzzeltocht is de echte Da Vinci Code ervaring!"

CityGoose Stadsspellen

Met de stadsspellen van CityGoose ontdek je samen de geheimen van
een stad terwijl je mysteries ontrafelt en moordzaken oplost. Ga op pad
wanneer jij wilt en verras jezelf en anderen tijdens een meeslepende en
uitdagende zoektocht door de stad.

Instagram