CITY ESCAPE
Maastricht

City Escape - Save Maastricht

Op voorraad

Het spel is ook te koop bij VVV Maastricht en bij Townhouse hotel.

City Escape is een stadsspel voor knappe koppen en koele kikkers. Als de tijd eenmaal begint te lopen, kun je alleen nog op elkaar vertrouwen om samen op tijd de stad te redden.

Het spel bestaat uit een City Escape Box gevuld met challenges en props. In combinatie met de speciale City Escape Game App kom je op 9 bijzondere plekken in de stad waar je creativiteit en inventiviteit nodig hebt om de diamanten terug te vinden.

De opdrachten zijn geschikt voor alle inwoners van en bezoekers aan de stad. Tijdens de game wordt het onzichtbare zichtbaar, komen muren van een oude bioscoop tot leven en is de Servaasbrug nooit meer hetzelfde.

Het spel duurt circa 2 tot 3 uur, maar je mag er zo lang over doen als je wilt.

€ 49,50

De Noodkist van Maastricht, het reliekschrijn van Sint-Servaas, behoort tot de belangrijkste voorwerpen van middeleeuwse edelsmeedkunst in de Lage Landen en wordt wel "de Nachtwacht van het Zuiden" genoemd. Tijdens de laatste omgang zijn 9 kostbare diamanten van de noodkist gestolen! Daarmee heeft de kist zijn magische werking verloren! Nu een belangrijke bescherming niet meer werkt is de stad mogelijk in gevaar!

Save Maastricht - the game is in English! -  the game app has both English and Dutch instructions!

Het spel heeft zowel Nederlandse als Engelse instructies in de game app.

Including:

- City Escape Box with props
- Interactive game-app met augmented reality!
- 9 challenges
- online leaderboard

De prijs is per team van max. 6 spelers! Ben je met meer spelers? Koop dan meer boxen. Je kunt de resultaten met elkaar vergelijken op het leaderboard!

Let op: op dit moment is 1 challenge wegens corona niet te spelen. Je krijgt de oplossing van die challenge in de app waardoor je wel het hele spel kunt afmaken.

CityGoose Stadsspellen

Met de stadsspellen van CityGoose ontdek je samen de geheimen van
een stad terwijl je mysteries ontrafelt en moordzaken oplost. Ga op pad
wanneer jij wilt en verras jezelf en anderen tijdens een meeslepende en
uitdagende zoektocht door de stad.

Instagram