DOSSIER FLIKKEN
Maastricht

WRAAK IN WYCK?

Op voorraad

Ook te koop bij VVV Maastricht en bij Townhouse Design Hotel Maastricht. Let op; dit is geen digitaal spel! Je ontvangt een politiedossier als spelpakket.

Flikken Maastricht: Wraak in Wyck is in ongeveer 2,5 uur op te lossen en is geschikt voor iedereen van 8 tot 88 jaar. Het spel is spannend vermaak voor families, vrienden en kleine groepen. Geschikt voor bedrijfsuitje, teamuitje, familieuitje, vrijgezellenfeest.

€ 27,50

In een designhotel in Maastricht werd één gast niet meer wakker: de Rotterdamse Asha Trustfull blijkt te zijn vergiftigd. De reden van haar verblijf, een reünie met een vriendengroep van de middelbare school, kan ermee te maken hebben. Met haar dagboek, raadselachtige uitnodigingen en het forensisch rapport kom jij er misschien wel achter wie de dader is.

Volg de laatste voetstappen van de vermoorde Asha en zoek in de hipste wijk van Maastricht naar de missende aanwijzingen. In cafés, winkels, monumenten en musea kom je steeds dichterbij het oplossen van deze spannende moordzaak.

De route is ongeveer 4 kilometer.

Let op; dit is geen digitaal spel! Je ontvangt een politiedossier als spelpakket.

"En weer kom ik op plekjes die ik niet ken. Ontzettend leuk om met familie te spelen" 

CityGoose Stadsspellen

Met de stadsspellen van CityGoose ontdek je samen de geheimen van
een stad terwijl je mysteries ontrafelt en moordzaken oplost. Ga op pad
wanneer jij wilt en verras jezelf en anderen tijdens een meeslepende en
uitdagende zoektocht door de stad.

Instagram