DOSSIER FLIKKEN
Deventer

DE PUTMOORD: OUDE ZAAK MAAKT NIEUW SLACHTOFFER

Op voorraad

Spel is ook te koop bij VVV Deventer. Let op; dit is geen digitaal spel! Je ontvangt een politiedossier als spelpakket.

Supertoffe manier om Deventer te leren kennen. Spannend spel met leuke historische feiten.

 Weer een super leuke moordtocht door een mooie stad. Echt perfect om te doen tijdens de corona-tijd omdat je nergens naar binnen hoeft. Ik kijk uit naar het volgende spel in een nieuwe stad!

Leuk om met familie te doen!

€ 27,50

De zaak van de Deventer putmoord uit 1972 is nog steeds niet opgelost, maar het boek van Alphons IJssel de Schepper zou hier verandering in kunnen brengen. Vlak voor de boekpresentatie wordt de schrijver echter dood aangetroffen bij de Wilhelminafontein. Wie wilde IJssel de Schepper voor eeuwig het zwijgen opleggen? De moordenaar uit 1972 of is er een nieuwe moordenaar opgestaan?

Neem het politierapport mee de oude binnenstad van Deventer in, want “wie Deventer kent, weet ook de naam van de dader van de putmoord”, aldus Alphons IJssel de Schepper. Trek de gangen van de verdachten na, volg de bloedsporen van het slachtoffer en wie weet los je wel twee moorden voor eens en voor altijd op…

Let op; dit is geen digitaal spel! Je ontvangt een politiedossier als spelpakket.

Erg leuk!. We hebben er 2 x een middag over gedaan. Best een flinke puzzel!. Maar ontzettend leuk om te doen. De jaartallen waren wat moeilijk te ontdekken. Een kwestie van goed lezen. 

CityGoose Stadsspellen

Met de stadsspellen van CityGoose ontdek je samen de geheimen van
een stad terwijl je mysteries ontrafelt en moordzaken oplost. Ga op pad
wanneer jij wilt en verras jezelf en anderen tijdens een meeslepende en
uitdagende zoektocht door de stad.

Instagram