DOSSIER FLIKKEN
Den Bosch

DE ZAAK VAN DE BOSSCHE BOLLEN BAKKER

Op voorraad

Los de moord op de Bossche Bollen Bakker op terwijl je intussen geniet van deze Bourgonische stad. Het spel duurt ongeveer 2,5 uur en is geschikt voor iedereen van 8 tot 88 jaar. Het spel is spannend vermaak voor families, vrienden en kleine groepen.

 

"Een zeer bijzondere manier om door Den Bosch te lopen!" .

De prijs is per spel en 1 spel is geschikt voor max. 6 personen

 

€ 27,50

Niet iedereen in Den Bosch lijkt er rouwig om: weer een Bossche Bollen bakker minder… Onlangs werd het levenloze lichaam van bakker Sjoerd Berends aangetroffen in de binnenstad. Hoe en waarom kwam Berends zo aan zijn einde? Is de concurrentie moordend? Of was deze bakker zelf niet zo zoet als hij in eerste instantie lijkt? Dossier Flikken ligt voor je klaar, want de politie kan er geen chocola van maken. 

Volg je neus in deze moordzaak en trek de alibi’s na van de directe concurrenten van het slachtoffer. Wie helpt je verder en wie verkoopt gebakken lucht? De laatste boodschap van Sjoerd is een gedicht met enkele cryptische bekentenissen. Wat blijkt? De naam van de dader ligt ‘gewoon’ op straat…

Het spel start op de Markt in Den Bosch en eindigt bij café Silva Ducis op de Parade.

Let op; dit is geen digitaal spel! Je ontvangt een politiedossier als spelpakket.

Ook te koop bij hotel Central in Den Bosch. Let op; dit is geen digitaal spel! Je ontvangt een politiedossier als spelpakket.

We hebben er weer van genoten!

In de herfstvakantie zijn we er lekker met opa en oma een dagje op uit getrokken op de moord op de Bossche bollenbakker op te lossen. Het was weer erg leuk om te doen!

 

Je bent gezellig bezig en komt op plaatsen waar je zelf niet zo snel zou komen..tijd voor een terrasje/lunch tussen door. Al in verschillende plaatsen gedaan.

CityGoose Stadsspellen

Met de stadsspellen van CityGoose ontdek je samen de geheimen van
een stad terwijl je mysteries ontrafelt en moordzaken oplost. Ga op pad
wanneer jij wilt en verras jezelf en anderen tijdens een meeslepende en
uitdagende zoektocht door de stad.

Instagram