DOSSIER FLIKKEN
Maastricht

DE ZAAK SJENG DELAHAYE

Op voorraad

Ook te koop bij VVV Maastricht en bij Townhouse hotel. Let op; dit is geen digitaal spel! Je ontvangt een politiedossier als spelpakket.

De moord op de kunsthandelaar is in ongeveer 2,5 uur op te lossen en is geschikt voor iedereen van 8 tot 88 jaar. Het spel is spannend vermaak voor families, vrienden en kleine groepen. 

"Een super manier om Maastricht te leren kennen!"  "Zeer geslaagde puzzel tocht"

De prijs is per spel en 1 spel is geschikt voor max. 6 personen

€ 27,50

Vlak voordat de Maastrichtse kunsthandelaar Sjeng Delahaye een persconferentie wilde houden over zijn nieuwste aanwinst, werd hij op klaarlichte dag vermoord. Is de onthulling die hij daar wilde doen hem fataal geworden? Het politierapport met het buurtonderzoek, getuigenverklaringen en alibireportages ligt voor je klaar, maar er moet nog één en ander gecontroleerd worden in de binnenstad van Maastricht.

In deze Dossier Flikken is Maastricht het plaats delict en zet jij het onderzoek van rechercheur Wolfs voort. Volg de route door de stad om het beeld van de dader langzaam helder te krijgen. Ontrafel jij de laatste boodschap van het slachtoffer en los jij zo de moord op?

Let op; dit is geen digitaal spel! Je ontvangt een politiedossier als spelpakket.

We waren vorig weekend in Maastricht. Ik wou jullie laten weten dat jullie stadsspel fantastisch is! We hebben er echt van genoten en het bracht ons op de mooiste plaatsjes in Maastricht!

CityGoose Stadsspellen

Met de stadsspellen van CityGoose ontdek je samen de geheimen van
een stad terwijl je mysteries ontrafelt en moordzaken oplost. Ga op pad
wanneer jij wilt en verras jezelf en anderen tijdens een meeslepende en
uitdagende zoektocht door de stad.

Instagram